Onze kinderopvang

Werk, studeren en een gezin op een prettige manier kunnen combineren.

Kinderopvang Unikids 2.0 heeft een kleinschalige buitenschoolse opvang waar wij opvang aanbieden voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De buitenschoolse opvang zit in de basisschool Prins Bernhard, BSO Prins Bernhardschool Tilburg en heeft daar een eigen opvang gedeelte. Daarnaast maken we gezamenlijk gebruik van het mooie schoolplein en naastgelegen speeltuin.

Onze buitenschoolse opvang heeft een gezellige sfeer, is licht en heeft voldoende binnen- en buitenruimte voor de kinderen om te spelen. De buitenschoolse opvang is kleinschalig en heeft maar twee groepen van maximaal 14 kinderen per groep. De groepen zitten in een los gedeelte aan de basisschool, de kinderen hebben hierdoor het gevoel eventjes weg te zijn van school. Op onze buitenschoolse opvang is dan ook ieder kind welkom, van de basisschool Prins Bernhard maar ook voor de kinderen van andere basisscholen als de basisschool Jan Ligthartschool Rendierhof hebben wij een plekje vrij en komen wij de kinderen graag halen!

Leuke activiteiten voor Jong en Oud

Buiten de dagelijkse opvang, organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud!

Laatste nieuws

Zoals het klokje thuis tikt

Gaat het ook bij ons op de buitenschoolse opvang. Een huiselijke sfeer voor jong en oud, waar iedereen zichzelf kan zijn. Naast de dagelijkse opvang, hebben we geregeld activiteiten voor de ouders en kinderen. Iedereen is natuurlijk vrij om hier aan deel te nemen!

Open en eerlijk

Open en eerlijk communiceren naar ouders en kinderen, daar hechten wij veel waarde aan. We bieden alles in twee talen aan, Nederlands-Engels. Communicatie binnen de groep, tussen pedagogisch medewerker en de kinderen, verloopt in het Nederlands en gebruikmakend van de handen, voeten en voorbeelden.

Samenwerking Basisschool Harten4

Kinderopvang Unikids 2.0 heeft een kleinschalige buitenschoolse opvang waar wij opvang aanbieden voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De buitenschoolse opvang zit in de basisschool Harten4, BSO Harten4 Tilburg en heeft daar een eigen opvang gedeelte. Daarnaast maken we gezamenlijk gebruik van het mooie schoolplein en naastgelegen speeltuin.

Vacature kinderopvang Unikids 2.0

Kom jij bij het team van Kinderopvang Unikids 2.0! We hebben leuke vacatures openstaan.

Informatie

Alle informatie is op onze kinderopvang in te zien en tijdens een rondleiding leggen wij u graag uit wat u van onze buitenschoolse opvang mag verwachten. De belangrijkste informatie is ook terug te vinden op de site, zodat u alles nog is rustig kan nalezen.