Onze kinderopvang

Werk, studeren en een gezin op een prettige manier kunnen combineren.

Kinderopvang Unikids 2.0 heeft een kleinschalig kinderdagverblijf waar wij opvang aanbieden voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. We communiceren en informeren in twee talen, Nederlands-Engels. We hebben de beschikking over een ruim kinderdagverblijf gelegen aan de Abdij van Bernestraat, op loopafstand en in samenwerking met de Tilburg University.

Ons kinderdagverblijf heeft een gezellige huiselijke sfeer, is heel licht en heeft voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Het kinderdagverblijf is ruim, maar toch hebben we maar vier groepen. Naast de groepen hebben we een grote hal en een tuin om te kunnen spelen of om gezamenlijke activiteiten te kunnen doen. We hebben verticale groepen, wat inhoudt dat de kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar op de groep zitten. De kinderen leren daardoor veel van elkaar. Dreumesen nemen een voorbeeld aan de peuters en peuters leren rekening te houden met jongere kinderen.

Leuke activiteiten voor Jong en Oud

Buiten de dagelijkse opvang, organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud!

Laatste nieuws

Zoals het klokje thuis tikt

Gaat het ook bij ons op het kinderdagverblijf . Een huiselijke sfeer voor jong en oud, waar iedereen zichzelf kan zijn. Naast de dagelijkse opvang, hebben we geregeld activiteiten voor de ouders en kinderen. Iedereen is natuurlijk vrij om hier aan deel te nemen!

Open en eerlijk

Open en eerlijk communiceren naar ouders en kinderen, daar hechten wij veel waarde aan. We bieden alles in twee talen aan, Nederlands-Engels. Communicatie binnen de groep, tussen pedagogisch medewerker en de kinderen, verloopt in het Nederlands en gebruikmakend van de handen, voeten en voorbeelden.

Samenwerking met  Tilburg University

De Tilburg University hecht er veel waarde aan dat haar (internationale) medewerkers, studenten, werk en gezin op een prettige manier kunnen combineren.

Tilburg University heeft mede het initiatief genomen voor de totstandkoming van Kinderopvang Unikids 2.0 en het kinderdagverblijf. Al eerder werd geconstateerd dat de kinderopvang voor medewerkers soms problematisch is; de internationale medewerkers beschikken nog niet over een sociaal vangnet, kinderopvang locaties hebben wachtlijsten of geen vaste gezichten (medewerkers) en kunnen niet flexibel zijn richting nieuwe en bestaande ouders.

Vacature kinderopvang Unikids 2.0

Kom jij bij het team van Kinderopvang Unikids 2.0! We hebben leuke vacatures openstaan.

Informatie

Alle informatie is op onze kinderopvang in te zien en tijdens een rondleiding leggen wij u graag uit wat u van ons kinderdagverblijf mag verwachten. De belangrijkste informatie is ook terug te vinden op de site, zodat u alles nog is rustig kan nalezen.