Onze kinderopvang

Werk, studeren en een gezin op een prettige manier kunnen combineren.

Kinderopvang Unikids 2.0 heeft twee locaties waar wij kleinschalige peuteropvang aanbieden voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. We communiceren en informeren in twee talen, Nederlands-Engels. We hebben de beschikking over een ruime peuteropvang in combinatie met het kinderdagverblijf gelegen aan de Abdij van Bernestraat, op loopafstand en in samenwerking met de Tilburg University. En een peuteropvang in samenwerking en in het schoolgebouw van de Harten 4 aan de Cederstraat 4 in Tilburg.

Ons peuteropvang heeft een gezellige huiselijke sfeer, is heel licht en heeft voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. We zijn 40 weken per jaar geopend, tijdens de schoolvakanties is de peuteropvang gesloten. Deze opvang is af te nemen vanaf ( minimaal ) 2 dagdelen. Heeft uw kind een VVE indicatie van de gemeente ontvangen omdat er meer stimulering nodig is op een bepaald ontwikkelingsgebied, dan kan het derde dagdeel vergoed door de gemeente. Kinderopvang Unikids 2.0 is een gecertificeerd “Vroege Voorschoolse Educatie” kinderopvangorganisatie. Ons team is opgeleid om uw kind te helpen waar nodig.

Leuke activiteiten voor Jong en Oud

Buiten de dagelijkse opvang, organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud!

Laatste nieuws

Zoals het klokje thuis tikt

Gaat het ook bij ons op het kinderdagverblijf . Een huiselijke sfeer voor jong en oud, waar iedereen zichzelf kan zijn. Naast de dagelijkse opvang, hebben we geregeld activiteiten voor de ouders en kinderen. Iedereen is natuurlijk vrij om hier aan deel te nemen!

Open en eerlijk

Open en eerlijk communiceren naar ouders en kinderen, daar hechten wij veel waarde aan. We bieden alles in twee talen aan, Nederlands-Engels. Communicatie binnen de groep, tussen pedagogisch medewerker en de kinderen, verloopt in het Nederlands en gebruikmakend van de handen, voeten en voorbeelden.

Samenwerking met  Tilburg University

De Tilburg University hecht er veel waarde aan dat haar (internationale) medewerkers, studenten, werk en gezin op een prettige manier kunnen combineren.

Tilburg University heeft mede het initiatief genomen voor de totstandkoming van Kinderopvang Unikids 2.0 en het kinderdagverblijf. Al eerder werd geconstateerd dat de kinderopvang voor medewerkers soms problematisch is; de internationale medewerkers beschikken nog niet over een sociaal vangnet, kinderopvang locaties hebben wachtlijsten of geen vaste gezichten (medewerkers) en kunnen niet flexibel zijn richting nieuwe en bestaande ouders.

Vacature kinderopvang Unikids 2.0

Kom jij bij het team van Kinderopvang Unikids 2.0! We hebben leuke vacatures openstaan.

Informatie

Alle informatie is op onze kinderopvang in te zien en tijdens een rondleiding leggen wij u graag uit wat u van onze peuteropvang mag verwachten. De belangrijkste informatie is ook terug te vinden op de site, zodat u alles nog is rustig kan nalezen.